Μια ακριβής επιλογή καφέδων υψηλής ποιότητας από την Κεντρική και Νότια Αμερική, την Ινδία και την Αφρική, ψημένων στην τελειότητα, αποδίδει τον espresso De Roccis CREMOSO. Ένα εξαιρετικά ήπιο και λείο μείγμα με ισχυρή αλλά και λεπτή επίγευση.
W: 320 - 330. Πατενταρισμένο αλεύρι που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά, ευρωπαϊκά και βόρεια αμερικανικά σιτάρια.
Κατάλληλο για την παραγωγή ζυμών που απαιτούν λαμινάρισμα, διπλώματα και ρολάρισμα. Ιδανικό για την παραγωγή στρωματοποιημένων, νωπών και όγκων προϊόντων. Συνιστάται για μπριός και κρουασάν.
Ήπια γλυκιά μίξη από τους καλύτερους καφέδες Arabica και Robusta με έντονη γεύση και άρωμα. Είναι πράγματι ο παραδοσιακός και χαρακτηριστικός Ιταλικός Espresso!
Βραζιλία: Λείο και καλά ισορροπημένο καφέ με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια πολύ αρωματική μίξη με σοκολατένια επίγευση.
Κόστα Ρίκα: Καφές υψηλής ποιότητας με πλούσιο χρώμα κρέμας καρυδιού και άρωμα μήλου και χουρμά. Ελαφριά οξύτητα.
Ινδονησία: Πλούσιος και λεπτός καφές Robusta με ελαφρύ άρωμα καραμέλας, ιδανικός ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς γνώστες καφέ. Πλήρης και έντονη γεύση με επίμονη επίγευση.
Βιετνάμ: Πλήρους σώματος Robusta, εκλεκτικός και διακριτικός.
Κολομβία: Όλοι οι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Arabica με πλούσιο αρωματικό άρωμα, ελαφρώς φρουτώδες και υπέροχη επίγευση καρυδιού και λουλουδιών. Αυτός ο καφές είναι το αποτέλεσμα της τέλειας συνδυαστικής επιλογής επιλεγμένων καφέδων Arabica και Robusta. Κρεμώδης, λείος και βελούδινος, μοναδικός και εκπληκτικός με γλυκιά γεύση και φρουτώδη επίγευση.